Webben:
Använder du webben kan du enkelt byta ditt lösenord under “Min profil” i menyn. Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på “glömt lösenord” efter att du klickat på knappen “logga in”. Har du registrerat dig genom koppling via Facebook så får du inget lösenord utan loggar endast in genom Facebook igen.

Appen:
Använder du appen kan du ändra ditt lösenord i samband med att du loggar in. Om du redan är inloggad men ändå vill ändra ditt lösenord gör du det genom att logga ut och klicka på "glömt lösenord" i samband med att du ska logga in.