Inne på din uppdragssida kan du se de personer som anmält sig för att hjälpa till. Innan du väljer att anlita någon av dessa kan du ställa frågor och kontakta dem via en publik chatt som återfinns på uppdragets sida. För att välja en Runner klickar du enkelt på knappen “Anlita” under personens profilbild. När du valt att anlita någon ombedes du att deponera pengarna på ett klientmedelskonto, som hålls i tryggt förvar och betalas ut till din Runner först när du är nöjd och jobbet är utfört. När du väl valt att anlita en person får du dennes kontaktuppgifter varpå ni kan stämma av detaljer. Ofta hör våra Runners av sig till dig direkt.