Du kan alltid i efterhand ladda upp bilder, ändra datum & tid eller beskrivning. Du gör med fördel detta i vår app (men det går även bra på hemsidan). För att lägga till en bild trycker du bara på det stora plus-tecknet under "Bilder" när du är inne på ditt uppdrag. Vill du istället ändra någon annan information trycker du på de tre små gröna prickarna uppe i höger hörn och väljer "Redigera uppdrag".

Hoppas detta svarade på din fråga. Annars kan du alltid kontakta oss i support-chatten.

Hittade du svaret?