Du lägger snabbt och enkelt ut ett uppdrag helt kostnadsfritt genom att trycka på knappen ”skapa uppdrag’’.

1. Välj den kategori som stämmer bäst överens med vad du vill ha hjälp med;
  2. Ange en beskrivning av uppdraget och ta en bild (frivilligt);
  3. Bestäm var och när du vill ha det utfört;
  4. Sätt ett pris som speglar det du är beredd att betala för uppdraget eller välj att ta emot bud – voila, ditt uppdrag kommer nu att skapas och du kan luta dig tillbaka i lugn och ro tills någon av våra Runners lägger ett bud.