Du kan enkelt ta bort ett uppdrag om du ännu inte anlitat någon och helt enkelt ångrar dig.

På webben:
Använd menyn uppe i höger hörn och klicka på Mina uppdrag > leta rätt på ditt uppdrag > klicka på ta bort

I appen:
Gå in på Mina uppdrag > skapade uppdrag > välj rätt uppdrag > klicka på de tre prickarna uppe i höger hörn > välj ta bort uppdrag.

Om du redan har anlitat en Runner går det inte längre att avboka eller ta bort uppdraget. Ni har då ingått ett bindande avtal.

Hittade du svaret?