Ibland händer det att det inte går att lägga till ett kort eller att man inte får igenom sin betalning. Detta beror allt som oftast på att man är Swedbank- eller Nordeakund och därmed måste låsa upp kortet för internetköp innan man kan betala på vår hemsida eller genom appen. Detta görs enkelt på bankens hemsida eller genom bankens app. Se också alltid till att ha den senaste appen installerad eftersom vi ständigt gör förbättringar.

När du har låst upp kortet, testa igen. Skulle det mot förmodan inte fungera efter detta är det enklast att höra av sig till oss direkt i support-chatten. 😀