För att bli en Runner på TaskRunner måste du först skaffa ett konto. Det kan du enkelt göra genom att ladda ner vår app för Runners (se nedan). För att erbjuda en så bra tjänst som möjligt kommer vi därefter be dig att gå igenom en ansökningsprocess. När detta är gjort är det bara att köra igång! När du har ett konto kommer du att få en notis varje gång det dyker upp nya uppdrag i din närhet som matchar just dina kompetenser. Innan du ansöker är det bra att lära sig och förstå vad det innebär att vara Runner. Det gör du med fördel på Runner Academy och under Bli Runner.

Ladda ner appen:

App för iPhone: Klicka här.
App för Android: Klicka här.

Lycka till.